
Minimum antall
6
17. Mai meny
Årets 17. mai meny tilbys fra seks personer. Sjekk også ut ekstraretter og kake som tilbys på denne siden.
Pris
575
kr per person
Gambas al ajillo, scampi
Servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk.
Sashimi av Føya laks
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus.
Mangosalsa
Med koriander og mynte, servert med sashimi.
Norsk asparges
Dryss av stekte hasselnøtter og ramsløk dressing.
Spekefat
El jamon serrano og fenikkelsalami med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter
Sukkererter og soltørket tomat. Toppet med oregano og reddik.
Norsk indrefilet av okse
Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse.
Sataymarinert utbenet kyllinglår (enkel oppvarming)
Servert med stekt aspargesbønner, purreløk og grønnkål.
Kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.
Hummus
Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.
Focaccia med olivenolje (enkelt oppvarming)
Toppet med urter og bakt hvitløk.
Fluffy Røros smør
Smak av trøffel og urter.
Kjøkkenets aioli
Henting / Levering
Opplys ved bestilling hva du ønsker av følgende alternativ:
Hente selv 16. mai: 15-17, Gamle Ringeriksvei 123, 1356 Bekkestua
Hente selv 17. mai: 09.00-10.00, Gamle Ringeriksvei 123, 1356 Bekkestua
Levering 16. mai: 15-18 (375,-)
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Sashimi
Sashimi av Føya laks.
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus
Pris
kr
55

Norske oster
Fønix blåmuggost og Skjenald myk kittost. Kommer med kjøkkenets sprø fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.
Pris
kr
69

Ostekake
Hel kake. Ostekake med et lag med pasjonsfrukt. Kaken blir pyntet med mynte, bær, appelsin og pasjonsfrukt. Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790

Bringebærkake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790