Minimum antall
10
Liten juletapas
Inspirert av julen, men uten de klassiske norske julerettene. Dette er derfor den perfekte meny for mange ulike selskaper før jul. Kun kaldretter.
Pris
495
kr per person
Sashimi av Føya laks
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus.
Juleinspirert salat med chevrè
Toppet med rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
Lammerull
Servert med LissEllas sennep, klementin og lilla vinterreddik.
Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter
Syltede gulbeter og soltørket tomat. Toppet med granateple.
Gulbetsalat
Beter fra Hasle gård toppet med fetaost, hasselnøtter og urter.
Ostefat med julestemning
Beemester lagret gauda og stilton fra Billy Kevan.
Ostetilbehør
Kjeks peppekaker fra Røros, kjøkkenets smørstekte nøtteblanding og solbærsyltetøy.
Rødbethummus
Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.
Nybakt focaccia
Toppet med urter og bakt hvitløk.
Fluffy Røros smør
Smak av trøffel og urter.
Kjøkkenets aioli med sennep
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Scampi
Gambas al ajillo, scampi.
Servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk.
Pris
kr
55

Sashimi
Sashimi av Føya laks.
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus
Pris
kr
55

Solbærkake
Solbærkake med krydderkakebunn. Toppet med pistasj, karamelisert sjokolade, sprø marengs. En kake holder til mellom 12 -15 personer.
Pris
kr
790












